Åben jobansøgning: Kære Berlingske, lad mig få Anne Lises job

i Danmark/Kultur/Quick POV af

Jeg har fået en mail om, at jeg har ændret min adgangskode til min blog på Berligske. Det har jeg ikke, men jeg kan ikke…

Posted by AnneLise Marstrand-Jørgensen on Tuesday, 8 August 2017

 

Kære Anne Sophia Mygind Hermansen,

Jeg hører, at I har en ledig plads i jeres blogunivers. Den skulle I give til mig. Jeg er omtrent ligeså kulturradikal og politisk korrekt som Anne Lise Marstrand-Jørgensen, så jeg ville være den perfekte erstatning. Jeg regner også mig selv for et ordentligt menneske, så der vil være rig lejlighed for jeres gode borgerlige læsere til at påpege min kvalmefremkaldende selvfedme, som jo er typisk for godhedsindustrien.

Kigger man ned over de tilbageværende navne blandt jeres bloggere, er I rigt repræsenteret af folk, der tilhører ondhedsindustrien. Men I mangler altså sådan en naiv og blåøjet idiot som mig. Zenia Stampe står ganske vist opført, men hun har ikke skrevet i mere end et halvt år.

Og med fyringen af Anne Lise har jeg fattet, at jeg selvfølgelig ikke må bruge platformen til at kritisere Berlingske eller de kolleger, der er i sync med avisens reaktionære syn på verden.

Skulle jeg komme til at overtræde disse uskrevne regler, behøver I ikke at meddele mig min fyring. Jeg er kvik og hurtigopfattende, så hvis I bare som med Anne Lise ændrer min kode og fjerner mig fra listen, så forstår jeg fint budskabet.

Håber at høre fra jer.

Med venlig hilsen en håbefuld
Lars Luplau

Topfoto: Pen & Paper. CC BY-SA 3.0 licensed. 

Lars Luplau er født i 1972 på den københavnske vestegn.
Skribent, skolemenneske og sprogpedant.
Skrev i årene omkring årtusindskiftet for TIPS-bladet om sydamerikansk fodbold. Kom ind i skoleverdenen ved et tilfælde og har de sidste 14 år arbejdet som lærer og skoleleder.
Skriver primært om politiske og kulturelle forhold i Brasilien, uddannelsespolitik og sport. Bosat i Odense med sin familie. Har boet flere år i Brasilien og er BA i portugisisk fra Københavns Universitet og Medievidenskab fra SDU.
Lars tjener primært til livets ophold ved at undervise i linjefaget "Verdensborger" på en efterskole, samt løse journalistiske freelance-opgaver
Derudover arbejder han på to bog-projekter. Kan også bookes til foredrag om sport, politik og kultur i Brasilien. Du kan støtte Lars' skriveri på Point of View International via Mobile Pay 21222329

Seneste artikler om Danmark